Naslovna Vijesti Galerija Kontakt Virtualna šetnja školom

Učenički servis

(posredovanje za povremeni rad redovnih učenika)

U INDUSTRIJSKO-OBRTNIČKOJ ŠKOLI ŠIBENIK, ANTE ŠUPUKA 31, ŠIBENIK - prostorija u holu školske zgrade
Tel: 022/334-220
Fax: 022/310-016

e-mail: ucenicki.servis@ioss.hr

RADNO VRIJEME SA STRANKAMA:

SVAKIM RADNIM DANOM OD 08:00 DO 13:00 SATI ( PAUZA OD 10:30 DO 11:00 SATI )
ZA VRIJEME KOLEKTIVNOG GODIŠNJEG ODMORA KOJI OVE GODINE TRAJE OD 13. SRPNJA DO 16. KOLOVOZA 2023.g. RADIMO PONEDJELJKOM, SRIJEDOM I PETKOM. 

U PERIODU OD 24. SRPNJA DO 04. KOLOVOZA 2023.G. RADIMO SVAKI DAN.


VAŽNA OBAVIJEST ZA UČENIKE I POSLODAVCE!

Učlanjenje u Učenički servis i produženje učeničkih iskaznica, kao i izdavanje ugovora može se obaviti osobno u prostoriji Učeničkog servisa ili   elektroničkim putem na način da se dostave svi potrebni skenirani dokumenti i popunjeni obrasci (ISKLJUČIVO U PDF FORMATU) na e-mail

ucenicki.servis@ioss.hr

ili poštom na adresu :

Industrijsko-obrtnička škola Šibenik, Ante Šupuka 31, s dokumentacijom u originalu.

Budući da učeničke ugovore morate predignuti prije početka rada, molimo Vas da, ukoliko su velike gužve, pošaljete potpunu dokumentaciju elektroničkim putem kako bi svi dobili ugovore na vrijeme. Sva potrebna dokumentacija za izdavanje učeničke iskaznice i ugovora navedena je u Uvjetima poslovanja Industrijsko-obrtničke škole Šibenik kao posrednika za povremeni rad redovitih učenika za šk. god. 2022./23. Uvjeti poslovanja, kao i obrasci koje trebaju popuniti učenici i roditelji za maloljetne učenike  te poslodavci mogu se preuzeti s naše web stranice i nalaze se ispod ovog teksta.

Učeničke iskaznice i  ugovori u tri primjerka koji su izrađeni obradom elektroničke pošte preuzimaju se u prostoriji Učeničkog servisa nakon primljene obavijesti da je zahtjev obrađen. Iznimno, po zamolbi, isto se može dostaviti poštom učenicima / roditeljima / poslodavcima koji se nalaze u drugim gradovima i županijama.

Učeničke iskaznice se izdaju tijekom cijele školske godine. Molimo učenike da se učlane ili produže iskaznicu prije početka ljetnog odmora da bismo izbjegli velike gužve. Ugovori se počinju izdavati početkom mjeseca lipnja za rad preko ljetnog odmora koji ove godine počinje 23. lipnja 2023. g.  Ugovori se izdaju prije početka rada, odnosno ako učenici dižu ugovore mjesečno, dužni su ih uzeti prije početka predmetnog mjeseca.

 

Za sve ostale informacije možete kontaktirati tel. broj: 022/334-220 ili 310-016, mob. broj: 099/4844650, odnosno možete dostaviti upit na e-mail ucenicki.servis@ioss.hr

 

OGLASI POSLODAVACA:

22. U.O. JOPI

21. T.O. D&K