Naslovna Vijesti Galerija Kontakt Virtualna šetnja školom

MEĐUŽUPANIJSKI STRUČNI SKUP NASTAVNIKA

9.03.2023
Šibenik, 09. ožujka 2023.
Glavna slika

U industrijsko-obrtničkoj školi Šibenik, Regionalnom centru kompetentnosti ARS MECHANICA, održao se međužupanijski stručni skup nastavnika iz sektora strojarstvo, brodogradnja i metalurgija.

Cilj skupa bio je upozanti nastavnike iz drugih strukovnih škola što RCK ARS MECHANICA pruža i što će pružati nakon projekata financiranih iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Europskog socijalnog fonda.

Projektna koordinatorica Mirjana Škugor, upoznala je kolege s radionicama koje su trenutno u izgradnji, sa specifikacijama opreme koja je nabavljena ili je u tijeku njihova nabava, s novim zanimanjima koji se izrađuju, izrađenim izbornim modulima za redovno obrazovanje, neformalnim programima za obrazovanje i osposobljavanje odraslih, izrađenim digitalnim nastavnim materijalima, s dokumentima za osiguravanje kvalitete i provođenje profesionalnog usmjeravanja, primjerima dobre prakse iz europskih centara, s temema edukacija koje su prošli nastavnici.

Prezentirala je i buduće planove za rad i razvoj RCK.

Svi prisutni nastavnici pozvani su na suradnju i korištenje resursa RCK kako bi unaprijedili svoju strukovnu nastavu.02.jpg 03.jpg 04.jpg