Naslovna Vijesti Galerija Kontakt

ODRŽAN SEMINAR „KOGNITIVNE STRATEGIJE UČENJA“

3.04.2014
 
Glavna slika
U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje u Industrijsko-obrtničkoj školi Šibenik je 28. 03. 2014. god. održan seminar za stručne suradnike osnovnih i srednjih škola Šibensko-kninske županije. Seminaru je prisustvovalo pedesetak stručnih suradnika pedagoga, edukacijskih rehabilitatora i psihologa.
Više

NOVO ŠKOLSKO UČILO ZA AUTOMEHANIČARE I AUTOMEHATRONIČARE

20.03.2014
Industrijsko-obrtnička škola nabavila je specijalno školsko učilo na kojem će se praktično obučavati učenici koji se obrazuju za zanimanja autmehaničar i automehatroničar.
Glavna slika
Radi se o učilu koji se sastoji od 4-cilindričnog motora Peugeot 206 1,4 HDI i pratećim sustavima sa mogućom simulacijom 40 grešaka u radu. Prvo je to učilo takve vrste u Hrvatskoj koje je izradila tvrtka Auto elektrika d.o.o. iz Preloga. Sve zajedno je u funkciji, dakle motor i ostali sustavi mogu se upaliti i raditi.
Više

Prof. Emil Mačukat učestvovao u projektu „Inspiring Science Education“

10.03.2014
Zagreb, 21.02.2014.
Glavna slika

U petak, 21. veljače, održana je druga po redu radionica refleksije prakse (practice reflection workshop) u organizaciji CARNeta, ovaj put pod nazivom “Priprema, pozor – sat!“. Radionica je okupila edukatore – nositelje promjena koji su aktivno uključeni u projekt Open Discoovery Space (ODS).

Nastavnici uključeni u projekt predstavili su svoje primjere inovativnog pristupa nastavi u podučavanju, s naglaskom na inovativne ICT alate i metode koje koriste u svojim obrazovnim praksama.


Više

Anketa

Sviđa li ti se novi izgled stranice naše škole?