Naslovna Vijesti Galerija Kontakt

KUGLANJE

30.10.2014
 
Glavna slika
Prošli su tjedan učenici prvih razreda naše škole, u sklopu izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti nastave TZK, posjetili novouređenu kuglanu Šubićevac. Posjet je protekao u ugodnom druženju i učenju ovog atraktivnog, ali nepravedno zapostavljenog sporta kod nas. Učenici su u početku sramežljivo, a kasnije odvažno rušili čunjeve, te je trener Josip Skorić među njima već uočio potencjalne natjecatelje na opće zadovoljstvo prof. TZK Bege i ostalih učenika. Nadamo se ponovnom druženju uskoro.
Više

Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje 2014.

22.10.2014
 
Glavna slika
Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje obilježavaju se svake godine tijekom listopada. Prigodnom izložbom u holu naše škole zahvaljujemo se na svim plodovima, radostima, uspjesima i darovima kojima smo tijekom godine kao narod i kao pojedinac bili podareni. Za postavljenu izložbu najzaslužniji su učenici i prof.Marija Jozić-Mihaljević.

Maturalna stručna ekskurzija

22.10.2014
Prag – Beč – Celje, 9.-14.09.2014.
Glavna slika
Već po starom dobrom običaju, naši su maturanti obišli Česky Krumlov, Prag, Mladu Boleslav i tvornicu Škode, Beč i 47.međunarodni sajam obrta u Celju. Slike govore više od riječi, te kako im je bilo pogledajte u galeriji slika.

Anketa

Sviđa li ti se novi izgled stranice naše škole?