Naslovna Vijesti Galerija Kontakt

Raspored produžne nastave

24.05.2015
 
Objavljen je raspored produžne nastave za završne razrede za šk. godinu 2014./15.. Raspored možete vidjeti u izborniku Nastava, podizborniku Produžna nastava ili klikom ovdje

ODGOVORNO S ENERGIJOM – ODGOVORNO S OKOLIŠEM

19.05.2015
 
Glavna slika

Program „Odgovrno s energijom-odgovorno s okolišem“ program je edukacijskih aktivnosti za građane Šibensko-kninske županije sufinanciran od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. U sklopu programa predviđena je i edukacija učenika.

Industrijsko-obrtnička škola u suradnji sa Srednjom strukovnom školom, aktivno je sudjelovala u realizaciji zacrtanih ciljeva programa - podizanje svijesti učenika osnovnih i srednjih škola o utjecaju ponašanja na okoliš, stvaranje zajednice pojedinaca odgovornih prema okolišu, educiranje o primjeni novih tehnologija primjenjivih u povećanju energetske učinkovitosti, poticanje korištenja energetskih sustava obnovljivih izvora energije, promocija i popularizacija obnovljivih izvora energije, a u konačnici: doprinos Šibensko-kninske županije ispunjenju ciljeva 20-20-20 na nacionalnoj razini.


Više

Jedan naš nastavni sat…

4.05.2015
 
Glavna slika
Evo jednog primjera kako nastava može biti zanimljiva, interaktivna i odvijati se u ugodnom osunčanom prostoru.

Više

Anketa

Sviđa li ti se novi izgled stranice naše škole?