Naslovna Vijesti Galerija Kontakt Virtualna šetnja školom

Transnacionalni sastanak projektnog tima Erasmus + Digital Learning Paths

13.05.2024
Varaždin, 6. i 7.svibnja 2024.
Glavna slika

6. i 7. svibnja u Varaždinu je održan posljednji Transnacionalni sastanak projektnog tima Erasmus + Digital Learning Paths.

Sudjelovalo je svih 8 partnera iz 6 zemalja. Našu školu su predstavljali nastavnici: Joso Pulić, Eleonora Rupić i Nives Juras Jabuka.


Svrha završnog sastanka je analiza ostvarenih rezultata, anketa, kao i dogovori za završno izvješće, s obzirom da projekt službeno završava 31. svibnja 2024.

Prvi dan sastanka je protekao u Strojarskoj i prometnoj školi Varaždin, gdje su nas naši domaćini upoznali s radionicama i moderno opremljenim praktikumima, čija je vrijedna oprema financirana iz europskih fondova u sklopu Regionalnog centra kompetentnosti.

Osim toga, analizirali smo povratne informacije svih sudionika u projektu, vezane za Ariadna.education platformu, digitalne puteve učenja, te smo priveli kraju i predstavljanje DLP projekta na eTwinning platformi.

Sljedeći dan smo se u Hrvatskoj gospodarskoj komori posvetili budućem korištenju  i održivosti strukovne platforme Ariadna.education, te diseminaciji projektnih rezultata.

Posjetili smo Tehnološki park Varaždin, Udrugu Makerspace, kao i kulturno-povijesne znamenitosti Varaždina, te u zajedničkom druženju uživali u jelima varaždinskog kraja.

Ponosni smo što smo bili dio tima Erasmus + KA2 projekta, upoznali divne i vrijedne ljude, zajedno doprinjeli ostvarenju ciljeva DLP projekta, te se nadamo da ćemo i ubuduće nastaviti suradnju u nekim novim projektima.


02.jpg 14.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg