Naslovna Vijesti Galerija Kontakt Virtualna šetnja školom

Multiplikator događaj Erasmus + projekta Digital Learning Paths

19.03.2024
Industrijsko-obrtnička škola Šibenik, 19.03.2024.
Glavna slika

19. ožujka 2024. u konferencijskoj dvorani naše škole održana je završna konferencija - multiplikator događaj Erasmus + projekta Digital Learning Paths.


Naša škola, kao partner višegodišnjeg Erasmus + DLP projekta, okupila je gospodarstvenike, strukovne nastavnike naše i susjednih županija, pedagoge i ravnatelje koji su nas pratili na putu ostvarivanja zadanih ciljeva.

Predstavili smo strukovnu mrežnu platformu Ariadna.education na kojoj se nalazi preko 130 digitalnih materijala i puteva učenja iz područja pomorske tehnike, strojarstva, graditeljstva, automatizacije i robotike.

Profesor Joso Pulić je kroz radionicu objasnio način izrade i korištenja digitalnih puteva učenja, koje je on izradio u području pomorske tehnike, za potrebe učenika naše škole koji se obrazuju u zanimanju brodski električar. Također, sudionici su se i sami mogli okušati u izradi digitalnih puteva učenja, te iznijeti svoja opažanja i primjedbe za poboljšanje rada platforme.

Tijekom trajanja konferencije, svi sudionici projekta iz Belgije, Španjolske, Rumunjske, Srbije, Grčke i Hrvatske su se povezali preko MS Teams platforme, te tako doprinijeli značaju samog događaja.


01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg 009.jpg