Naslovna Vijesti Galerija Kontakt Virtualna šetnja školom

PREDSTAVLJANJE PROJEKTA „REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ARS MECHANICA“

20.10.2021
Šibenik, 19.listopada 2021.g.
Glavna slika

U kongresnoj dvorani Industrijsko-obrtničke škole Šibenik danas je održana početna konferencija kojom se široj javnosti predstavio projekt „REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ARS MECHANICA“ vrijedan više od 30 milijuna kuna.

Župan Šibensko-kninske županije, dr.sc.Marko Jelić i ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Šibenik u svojim su uvodnim govorima naglasili važnost projekta i budućeg Centra za županiju i regiju, odnosno za učenike, odrasle polaznike i tržište rada.

Mirjana Škugor, nastavnica i projektna koordinatorica prezentirala je detalje projekta – ciljeve i aktivnosti kao i budući izgled Centra koji se nalazi u neposrednoj blizini Industrijsko-obrtničke škole Šibenik.

Na konferenciji su nazočili predstavnici lokalne samouprave, strukovnih škola i tvrtki suradnika na projektu, djelatnici Industrijsko-obrtničke škole Šibenik i predstavnici medija. Nakon prezentacije prisutni su obišli prostor budućeg Centra i uvjerili se u njegove potencijale.02.JPG 03.JPG 04.JPG 05.jpg 06.jpg 11.jpg 08.jpg 09.jpg 10.jpg